Het zesde doet nog steeds mee

Terug naar het nieuwsoverzicht

Geen verslagen van het zesde? Zijn ze gestopt? Nee, het ontbreken van een Koernijtsje zorgt voor een gebrek aan een deadline, vergezeld van nog wat andere flauwe excuses. Maar het zesde is nog steeds in het veld te vinden. We bestaan nu uit Jorrit-Jan, Dick, Fedde, Hans, Patrick, Ellen, Wytske, Diana en Jikke K.

Op het veld werd de eerste wedstrijd tegen DOW nipt gewonnen met 12-11. Hierbij hadden we hulp van Fardou. De tweede wedstrijd uit tegen AVO 5 eindigde wel in een 15-25 overwinning, waarbij we versterking kregen van Sibyl, Jikke I. en Timo. De volgende wedstrijd thuis tegen AVO werd gewonnen met 18-16. Deze wedstrijd werd ook het eerste doelpunt gescoord door Diana, die voor dit seizoen al 15 jaar niet meer gespeeld had. Jikke I. was onze extra hulp.

Op 1 oktober kregen we OKO/BIES op bezoek waarbij opviel dat de ruststand reeds 13-10 was. De eindstand was dus ook hoog, 27-13. Uit de notities kan ik nog halen dat we versterking hadden van Hjerke, Eline, Nynke, Gerben en Fardou.( Ik kan wel vaker een weekendje weg geloof ik). De volgende uitwedstrijd tegen DOW hadden we versterking van Eline en Timo en moesten we voor het eerst weer op gras. Een 7-9 ruststand werd uitgebouwd naar een 10-14 overwinning. De laatste veldwedstrijd was uit tegen OKO/Bies en Jikke I was ook weer mee. Ruststand ditmaal 6-9 maar daarna komen we ook nog eens achter. Gelukkig eindigen we met een gelijkspel, 11-11 en zijn we warempel ook nog herfstkampioen.

Een bedankje aan al onze invallers en scheidsrechters voor hun inzet, soms in de brandende zon, soms zelfs tijdens hagelbuien. Het gebak hebben we later in de zaal deels gedeeld met scheidsrechters.
Dat was dan het eerste deel, waarbij Diana haar draai al aardig gevonden heeft en Jikke K. het scoren nog even uitstelt tot in de zaal. Volgende maand hopelijk weer een verslag.

Namens het zesde,
Jikke Kortstra

Deel dit artikel op: