ALRO Concepts nieuwe kledingpartner LDODK: vanaf komend seizoen in Craft

Terug naar het nieuwsoverzicht

LDODK/Rinsma Modeplein speelt vanaf volgend seizoen in kleding van Craft. ALRO Concepts wordt de nieuwe kledingpartner. “Samen gaan we bouwen aan een unieke uitstraling die past bij LDODK.”

Alle leden gaan heel binnenkort al iets merken van de samenwerking: vanaf komend seizoen hebben alle LDODK-spelers een eigen trainingspak en tas. De komende seizoenen worden alle teams in nieuwe shirts gestoken.

“Wij van ALRO Concepts, zijn enorm trots dat we LDODK mogen verwelkomen onder ons dak in Gorredijk”, vertelt eigenaar Aaron Kors. “‘Elkaar ontmoeten en onderweg elkaar vinden’, dat is ons motto geweest. Door goed naar elkaar te luisteren zijn we tot de realisatie van een prachtige nieuwe Craft-kledinglijn voor LDODK gekomen. De energie die we er met elkaar in hebben gestoken vertaalt zich straks in een geweldig mooi resultaat waar alle betrokkenen enorm trots op mogen zijn.”

Ook Sander Fixe, marketing manager bij Craft, kijkt uit naar de samenwerking. “Vanaf begin af aan zijn de gesprekken met de betrokkenen vanuit LDODK prettig en je kan merken dat er serieuze stappen gezet worden en grote ambities zijn binnen de club. Bij deze ambities hoort ook een nieuwe, frisse uitstraling en ik denk dat we samen met ALRO Concepts hier iets heel moois in neer gaan zetten.”

“We zijn supertrots op de samenwerking met Craft. De kwaliteit en stijl passen perfect bij onze club. Daarnaast werken we met Craft aan een uniek derde LDODK-shirt. Een geweldige stap in onze verdere professionalisering”, vult LDODK-voorzitter Gouke de Vries aan. “Daarnaast kunnen we mede dankzij het veilingdiner de club echt in het nieuw steken.”

Passessies voor leden

Omdat vele leden binnenkort nieuwe kleding zullen ontvangen, worden er passessies georganiseerd. Op die manier ontvangt iedereen kleding in de juiste maat.

Dinsdag 18 juni 18:30 Alle B-jeugd en C-jeugd (sportveld LDODK)
Dinsdag 18 juni 19:00 Alle A-jeugd (sportveld LDODK)
Donderdag 20 juni 18:30 Alle D-jeugd (sportveld LDODK)
Donderdag 20 juni 19:15 Alle midweek-teams (sportveld LDODK)
Vrijdag 21 juni 16:30 Alle F-jeugd (sportveld LDODK)
Vrijdag 21 juni 17:00 Alle E-jeugd (sportveld LDODK)
Vrijdag 21 juni 18:30 LDODK 5 (Morgenster 6, Gorredijk)

 

Deel dit artikel op: