Algemeen

Met ruim 400 leden is de in Terwispel/Gorredijk gevestigde korfbalvereniging LDODK/Rinsma Modeplein, dé grootste korfbalvereniging in Noord Nederland. En de groei zit er nog steeds in!

LDODK 1 en 2 spelen op het veld en in de zaal mee op de hoogste podia. De eerste selectie komt in de zaal uit in de Korfbal League, het hoogste niveau, en op het veld in de Ereklasse. De tweede selectie speelt in de zaal Reserve Korfbal League en op het veld Reserve Hoofdklasse. Ook vele jeugdteams spelen op hoog niveau.

Er komt vaak veel publiek af op de wedstrijden en de vereniging krijgt veel aandacht in de lokale en provinciale media, wat uiteraard aantrekkelijk is voor sponsors. Want sponsors, zonder hen is het niet mogelijk om alle clubambities waar te maken.

LDODK is content met hoofdsponsors Rinsma Modeplein, Albert Heijn Gorredijk, Van Wijnen, GH Verzekeringen & Hypotheken, Kenonz, FGD Lease en Rabobank Heerenveen-Zuid Oost Friesland. Makelaardij Sierd Moll, Marcel Oosten Hekwerk, Juro Unirek BV, Sport- en Ontspanningscentrum Kortezwaag en Van der Veen & Kromhout zijn de co-sponsors.

Mogelijkheden

LDODK/Rinsma Modeplein biedt verschillende sponsormogelijkheden:

  • Teamsponsor
  • Bordsponsor
  • Wedstrijdbal
  • Club van 50
  • Sponsoring eenmalige evenementen

Wilt u profiteren van het bereik en het succes van LDODK/Rinsma Modeplein en/of wilt u de club een warm hart toedragen? Wij houden ons graag aanbevolen om u als sponsor bij onze vereniging te mogen verwelkomen!

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met onze sponsorcommissie:
Tony Overmeer, voorzitter: (06) – 100 165 33 of sponsorcommissie@ldodk.nl

Deel deze pagina op: