Groen Kabaal

De supporters van LDODK/Rinsma Modeplein gaan ook wel door onder de naam Groen Kabaal. Als supportersvereniging zijn wij bij elke thuiswedstrijd nadrukkelijk aanwezig.

Groen Kabaal heeft een naam in korfballand. Samen zorgen wij voor een extra steuntje in de rug voor onze selectie en staf en verhogen wij de sfeer in sporthallen door het hele land.

Korte zijde

In het seizoen 2014/2015 heeft Groen Kabaal een nieuwe locatie gekregen in sporthal Kortezwaag, de thuisbasis van ons legioen. Vanaf de korte zijde van het veld staan wij op hoogstens 4 meter van de spelers. Dit zorgt voor een sensatie die alleen in Gorredijk te beleven valt.

Ook uitwedstrijden worden bezocht, op eigen gelegenheid of georganiseerd.

De vereniging

Groen Kabaal is officieel opgericht op 18 augustus 2007. Vanaf dat moment is het voor alle fans mogelijk om lid te worden. Op de eerste dag hebben er al meer dan zestig supporters zich aangemeld als lid. Uiteraard is het ook nu nog mogelijk om lid te worden. Leden van Groen Kabaal ontvangen een speciaal Groen Kabaal-shirt, krijgen korting bij busreizen, ontvangen een aantal keer per jaar een speciale nieuwsbrief en kunnen meedoen aan diverse activiteiten.

Om lid te worden betaal je éénmalig €20,00. Dan krijg je direct een Groen Kabaal-shirt (mits de juiste maat op voorraad aanwezig is). Daarna betalen aspiranten jaarlijks €5,00, junioren €7,50 en senioren €10,00. Wil je lid worden van Groen Kabaal? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina op: