Accommodaties

Een bezoek brengen aan een wedstrijd van LDODK? Of moet je tegen LDODK spelen? Dit is wat je moet weten over onze accomodaties.

Zaalcompetitie

Gedurende de zaalcompetitie traint en speelt LDODK in sport- en ontspanningscentrum Kortezwaag. Daarnaast wordt in De Skâns in Gorredijk getraind en gespeeld.

Locatie

Adres

Telefoonnummer

Kortezwaag Mientewei 2, Gorredijk 0513 46 19 78
De Skâns  Loaijersstrjitte 2, Gorredijk 0513 46 86 00

Veldcompetitie

Met ingang van het seizoen 2016/2017 heeft LDODK/Rinsma Modeplein haar nieuwe accommodatie — de Makelaardij Sierd Moll Arena —  geopend. De velden zijn gelegen naast en toegankelijk via sportcentrum Kortezwaag.

Regels

De nieuwe velden worden al volop gebruikt. Rond toegang, kantine en kleedkamers is alles nog niet zoals het moet zijn. Er zijn tijdelijke maatregelen getroffen totdat Sporthal Kortezwaag is uitgebreid. Daarom enige spelregels.

Sleutels kantine/materiaal

Er staat een noodkantine bij het veld. De sleutels hiervan bevinden op Nieuwstraat 1. Degene die als eerste moet trainen of kantinedienst heeft, kan de sleutels daar halen. Degene die afsluit kan de sleutels daar weer inleveren. Zodra de ballencontainer geplaatst is, zullen deze sleutels daar ook aan zitten.

Kleedkamers Kortezwaag

Alle senioren en de A1/A2/A3 maken gebruik van de kleedkamers 1 en 2 van SOC Kortezwaag. Deze kleedkamers worden door zowel LDODK als de tegenstander gebruikt. Na afloop van wedstrijden en trainingen is de kantine van de sporthal open. De routing vanuit de kleedkamers naar het veld loopt langs het pierenbadje.

Kleedkamers jeugd

Alle jeugd maakt gebruik van onze bestaande kleedkamers tussen de oude korfballocatie en het voetbalveld. De routing loopt langs het voetbalveld over de heuvel van de hoofdtribune. Trainers, begeleiders, scheidsrechters van de jeugd etc. volgen ook deze route.

Kantine jeugdwedstrijden

Tijdens de jeugdwedstrijden en wedstrijden van de lagere seniorenteams is er in de kleine noodkantine op het veld koffie, thee en wat fris te verkrijgen. De kantine van Kortezwaag kan ook gebruikt worden.

Kantine wedstrijden selectie

Tijden de thuiswedstrijden van de selectie maken we zoveel mogelijk gebruik van de kantine van SOC Kortezwaag.

Toegang supporters

Supporters voor de wedstrijden van LDODK maken gebruik van de ingang van de sporthal. Ze lopen via de sporthal naar het nieuwe veld. De route is met bordjes aangegeven.

Route naar sportpark Kortezwaag

Komende vanaf de A7

Op de A7 (Heerenveen-Groningen v.v.) neemt u afslag 27 (Tijnje). Aan het einde van de afrit gaat u naar rechts, op de tweede rotonde neemt u de eerste afslag. Op de volgende rotonde neemt u de derde afslag. U gaat vervolgens de eerste weg rechts, volgt deze weg en ziet de sporthal liggen. Achter de sporthal ligt het LDODK-veld.

Komende vanuit Heerenveen/Langezwaag

U rijdt Gorredijk binnen, op de rotonde gaat u recht door. U gaat vervolgens de eerste weg rechts, volgt deze weg en ziet de sporthal liggen. Achter de sporthal ligt het LDODK-veld.

Komende vanuit Jubbega

Vanuit Jubbega gaat u op de eerste rotonde recht door en neemt u op de tweede rotonde de tweede afslag. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag. U gaat vervolgens de eerste weg rechts, volgt deze weg en ziet de sporthal liggen. Achter de sporthal ligt het LDODK-veld.

Komende vanuit Beetsterzwaag

U gaat op de rotonde rechtdoor, de brug over en op de volgende rotonde de 2e afslag. Vervolgens gaat u de 2e weg rechts (Mientewei) en vervolgens gelijk weer links. U rijdt nu het parkeerterrein op, vooraan ligt de sporthal en achter de sporthal ligt het LDODK-veld.

Deel deze pagina op: