LDODK organiseert familie-beachkorfbaltoernooi

Terug naar het nieuwsoverzicht

Korfballen met het zand tussen je tenen, klinkt heerlijk toch? Aanstaande 6 juli kan jij op het zomerse LDODK beachkorfbaltoernooi ervaren hoe dat is. LDODK organiseert dit toernooi, dat geschikt is voor de hele familie, samen met Jan Visser en Sieta Bijker.

Jan en Sieta zijn naast oud-LDODK’ers ook ervaren beachkorfballers. Ze komen voor deze spetterende dag vol actie speciaal over vanuit Brazilië.

Beachkorfbal is snel en dynamisch. Door de korte wedstrijden en de bijzondere regels wordt de sport nog spectaculairder. Korfballen op het strand geeft daarnaast een hele andere beleving aan de sport. Speciaal voor dit evenement leggen we bij Sportcentrum Kortezwaag een heus strand aan.

De middag start met een beachkorfbalclinic voor de F-,E- en D-Jeugd. Daarna trappen we gezamenlijk het beachkorfbaltoernooi af. Iedereen vanaf de C’s is van harte welkom om mee te doen. En dat met je hele familie! Na het toernooi praten, dansen en genieten we na met een gezellige barbecue en muziek.

Jan en Sieta werken hard om het beachkorfbal in Brazilië meer bekendheid te geven. Tijdens het toernooi heb je de mogelijkheid het stel een vrijwillige bijdrage te geven. Jan en Sieta gebruiken deze om het beachkorfbal daar verder op de kaart te zetten.

Het aanmelden is gesloten.

Deel dit artikel op: