Belangrijke informatie over nieuwe kleding

Terug naar het nieuwsoverzicht

De passessies voor de nieuwe kledinglijn zijn afgerond. Helaas waren enkele leden niet bij deze passessies aanwezig.

Daarom vragen we deze leden om uiterlijk 8 juli een afspraak te maken voor het passen van kleding. Dit geldt ook voor nieuwe leden die zich hebben aangemeld voor het seizoen 2024-2025.

Nieuwe kleding

Zoals eerder geïnformeerd, hebben we een nieuwe kledingpartner: Alro Concepts. Ons doel is om binnen vier jaar alle spelende leden en teams in de nieuwe Craft-kleding te laten spelen.

We streven ernaar dat de trainingspakken en tassen bij de start van het nieuwe seizoen 2024-2025 kunnen worden uitgedeeld. Tot die tijd blijft iedereen in de oude kleding spelen. Over het exacte moment van uitleveren worden leden later geïnformeerd.

Waarom nu al passen?

De rokjes en broekjes worden binnen vier jaar volledig vervangen door de modellen die tijdens de passessies zijn gepast. Het passen is bedoeld om te weten welke maten besteld moeten worden per leeftijdscategorie. Hetzelfde geldt voor de wedstrijdshirts, die per speelgroep binnen vier jaar worden vervangen.

Wanneer vervangen we welke shirts?

Het vervangen van de wedstrijdshirts valt met een aantal zaken samen. Denk daarbij aan shirtsponsoren en lopende sponsorcontracten. Er kan een snellere wissel plaatsvinden als er een nieuwe sponsor zich meldt of door andere keuzes.

Omruildagen

Leden die nog een oud rokje of broekje hebben met een AH-logo(opgedrukt) dat niet meer goed zichtbaar is kunnen deze tijdens de omruildagen bij de start van het nieuwe seizoen omruilen, zolang de voorraad strekt.

Heb je een te klein rokje of broekje? Die kan tijdens deze omruildagen ook worden omgeruild voor een andere maat.

Nieuwe leden kunnen sowieso hun kleding halen, ook als de nieuwe kleding nog niet geleverd is. Via de welkomstmail van de ledenadministratie krijgen jullie hierover bericht.

Afspraak maken of vragen

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Antje Wimke Ensing via kleding.commissie@ldodk.nl.

Deel dit artikel op: