Zes nieuwe leden Businessclub

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zondag begon LDODK/Rinsma Fashion aan een nieuw seizoen in de Korfbal League. LDODK is blij te kunnen melden dat er maar liefst zes bedrijven nieuw lid zijn geworden van de Businessclub.

Feitze Dijkstra, de vakbekwaam hovenier voor al uw tuinwerkzaamheden; ontwerp en aanleg, onderhoud, bestrating, enz. Feitze zijn werkgebied is van Heerenveen tot Oosterwolde, van Drachten tot Wolvega. Maar ook daarbuiten is hij graag bereid zijn diensten te leveren.

FIDEScare is een merkonafhankelijke totaalleverancier van zorghulpmiddelen. FIDEScare levert producten en dienstverlening op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Vanuit de vestigingen in De Wijk en Gorredijk levert FIDEScare dagelijks haar producten en service door geheel Nederland.

Filter service Heerenveen (FSH) levert al meer dan 30 jaar luchtfilters aan spuiterijen, installatiebedrijven, de levensmiddelenindustrie en de publieke sector. Hiernaast houdt FSH zich bezig met het ontwerp en productie van meetwerk luchtbehandelingssystemen. Vakmensen, korte lijnen, moderne faciliteiten en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn de pijlers waarop het bedrijf rust.

Hotel-restaurant De Stripe is een veelzijdig familiebedrijf. Op een prachtige locatie aan de rand van het bos kunt u heerlijk dineren en overnachten. Ook heeft De Stripe een maaltijdservice aan huis! Het eigen keukenteam bereid de maaltijden (keuzemenu) dezelfde ochtend in de keuken van het restaurant. Uitsluitend met verse ingrediënten én op ambachtelijke wijze. In een speciale thermosbox worden de maaltijden thuisbezorgd. Sinds kort heeft De Stripe het bezorggebied uitgebreid: ook in Gorredijk en omgeving kan er nu gebruik gemaakt worden van deze laaggeprijsde service.

Bij MTH Accountants kunt u terecht voor: financiële, fiscale en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, digitalisering, personeelsbeleid, enz. Met kernwaarden als Vertrouwen, Openheid, Respect en Verantwoordelijkheid streven ze ernaar de beste onafhankelijke partner te zijn van ondernemers en bestuurders.

FGD Assurantien. Met de nuchterheid die veel noorderlingen eigen is, staat FGD graag met beide benen op de grond. Vanuit die stevige basishouding wordt er kritisch meegedacht, mogelijkheden gezien en eerlijk advies gegeven. Want uiteindelijk draait het bij verzekeren om relaties, respect, vertrouwen en een goede, snelle afhandeling als zich daadwerkelijk schade voordoet.

Ook geïnteresseerd in de Businessclub van LDODK/Rinsma Fashion? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Deel dit artikel op: