Zaterdag: C1 en D1 naar NK-finale

Terug naar het nieuwsoverzicht

De C1 en D1 komen zaterdag in actie in de strijd om de Nederlandse titel De C1 in Driebergen, de D1 in Vleuten.

LDODK/Rinsma Modeplein D1

De D1 speelt zaterdag in Vleuten op de velden van Fiducia een eindtoernooi met in totaal acht ploegen. Het zijn de nummers één en twee van de vier hoofdklassen. LDODK D1 eindigde achter CSL D1 als tweede in de Hoofdklasse A.

De acht teams zijn ingedeeld in twee poules van vier, met in iedere poule twee nummers één en twee nummers twee. LDODK zit in de poule met Refleks D1 uit Rijswijk, Albatros D1 uit Zwijndrecht en KZ D1 uit Koog aan de Zaan. In de andere poule spelen PKC D1, Fortuna D1, CSL D1 en SKF D1.

Iedere poule speelt een halve competitie. De wedstrijden duren twee keer vijftien minuten. De beide poulewinnaars spelen de finale om de Nederlandse titel. LDODK speelt om 11.00 uur de eerste wedstrijd tegen KZ.

LDODK/Rinsma Modeplein C1

Nadat LDODK C1 in de zaal al de Nederlandse titel heeft veroverd, staat de ploeg ook op het veld in de finale om de nationale titel. De finale wordt zaterdag gespeeld in Driebergen op de velden van Dalto. Vorige week werd in de halve finale gewonnen van Groen Geel. Tegenstander in de finale is PKC C1. De wedstrijd begint om 11.00 uur en is live te volgen op Eyecons.com.

Deel dit artikel op: