We gaan weer potgrond verkopen, jij helpt toch ook mee?

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zaterdag 11 maart a.s. organiseert LDODK weer een potgrondactie. We gaan langs de deuren in Gorredijk en Terwispel en bij voldoende vrijwilligers ook in andere omliggende dorpen. De opbrengst van deze potgrondactie helpt ons bij het kunnen realiseren van alle wensen die er zijn binnen onze club zoals de vervanging van lichtmasten en het scorebord.

‘Alleen kun je niets, samen kun je alles’

Onder dit motto doen we voor deze potgrondactie een beroep op alle (jeugd)leden en ouders om te helpen met de verkoop, zodat we er gezamenlijk een succesvolle maar vooral ook gezellige actie van maken! We verwachten van ALLE LDODK-teams vrijwilligers.

De datum voor deze potgrondactie is bewust gekozen. De meeste seniorenteams hebben geen wedstrijd of spelen later die dag. Van de jeugdteams verwachten we naast jeugdleden ook ouders zodat die voor het vervoer kunnen zorgen.

Je kunt je aanmelden voor één of twee tijdsblokken: 10.00 uur – 12.00 uur en/of 13.00 uur – 15.00 uur. Tussen de middag wordt er voor een lunch gezorgd voor zowel de ochtend- als de middagploeg en wordt iedereen voorzien van koffie, thee etc.

Mochten er teams zijn waarvan zich geen of onvoldoende vrijwilligers hebben aangemeld, dan zien wij ons genoodzaakt om uit deze teams vrijwilligers aan te wijzen. Maar we gaan ervan uit dat dit niet nodig zal zijn!

Scholieren die nog een maatschappelijke stage moeten doen kunnen deze actie hiervoor gebruiken!

Wil je ons helpen? Mail dan vóór 1 maart a.s. naar actiecommissie@ldodk.nl. Vermeld in deze mail: naam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer, namens welk team, het tijdsblok (of de tijdsblokken) waarin je beschikbaar bent, beschikbaar vervoer (trekhaak ja/nee), of je in het bezit bent van een aanhangwagen en kruiwagen. Graag ook adres en woonplaats vermelden (niet verplicht), zodat we je eventueel kunnen indelen in eigen wijk/woonplaats.

We starten de actie bij Maatwurk, Wetterwille 2, Gorredijk.

Deel dit artikel op: