We gaan weer potgrond verkopen, help jij mee?

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zaterdag 7 maart gaan we weer los met de potgrondactie van LDODK. We gaan langs de deuren in Gorredijk, Terwispel, Langezwaag, Lippenhuizen, Hemrik & Jubbega met potgrond. De opbrengst van deze actie helpt ons bij het kunnen realiseren van alle wensen die er zijn binnen onze club.

Vrijwilligers

Ook voor deze actie doen we een beroep op vrijwilligers die willen helpen met de verkoop. Help jij mee? Ook scholieren die nog een maatschappelijke stage moeten doen kunnen deze actie hiervoor ook gebruiken!

De actie vindt plaats op 7 maart en duurt van 9.00 tot ongeveer 12.30 uur. We beginnen bij Maatwurk (Wetterwille 2, Gorredijk). Wil je ons helpen? Mail dan naar potgrond@ldodk.nl. Vermeld in deze mail je naam, e-mailadres, beschikbaar vervoer, of je in bezit bent van een aanhangwagen en je mobiele telefoonnummer.

Nu al bestellen

Bent u niet thuis, woont u in een andere plaats of wilt u alvast een bestelling doorgeven? Dan kunt u potgrond bestellen via LDODK.nl. U kunt uw bestelling dan op 7 maart tussen 9.00 en 12.00 uur ophalen bij Maatwurk (Wetterwille 2 in Gorredijk). Indien ophalen niet mogelijk is, neem dan contact op met Jetze de Vries (06-30150678).

Bestellen kan via deze pagina.

Deel dit artikel op: