We gaan potgrond verkopen, help jij mee?

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zaterdag 5 maart a.s. organiseert LDODK weer een potgrondactie. We gaan langs de deuren in Gorredijk en Terwispel. De opbrengst van deze potgrondactie helpt ons bij het kunnen realiseren van alle wensen die er zijn binnen onze club.

‘Alleen kun je niets, samen kun je alles’

Onder dit motto doen we voor deze potgrondactie een beroep op vrijwilligers die willen helpen met de verkoop. We verwachten van alle LDODK-teams een aantal vrijwilligers. Je kunt je aanmelden voor één of twee tijdsblokken: 10.00 uur – 12.30 uur en/of 12.00 uur – 14.30 uur. In overleg is het altijd mogelijk om je voor een afwijkend tijdsblok aan te melden.

F- en E-teams: minimaal 1 volwassene per team
D-teams: minimaal 3 volwassenen per team
C-, B- en A-teams: minimaal 3 volwassenen per team + teamleden
Senioren: minimaal 3 vrijwilligers per team

Mochten er teams zijn waarvan zich geen of onvoldoende vrijwilligers hebben aangemeld, dan zien wij ons genoodzaakt om uit deze teams vrijwilligers aan te wijzen. Maar we gaan ervan uit dat dit niet nodig zal zijn!

Scholieren die nog een maatschappelijke stage moeten doen kunnen deze actie hiervoor gebruiken.

Wil je ons helpen? Mail dan vóór 24 februari a.s. naar actiecommissie@ldodk.nl. Vermeld in deze mail: naam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer, namens welk team, beschikbaar vervoer, of je in het bezit bent van een aanhangwagen en het tijdsblok (of de tijdsblokken) waarin je beschikbaar bent. We starten de actie bij Maatwurk (Wetterwille 2, Gorredijk).

Deel dit artikel op: