Vooruitkijken naar vanavond

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zaterdagavond speelt LDODK/Rinsma Modeplein de tweede play-off wedstrijd tegen PKC. Bij Korfbal. en Omrop Fryslân kijken Marjon Visser en Femke Faber vooruit op vanavond.

Marjon Visser, die dit seizoen een verrassende comeback maakte, is op Korfbal. positief over de wedstrijd van vandaag. “Het is nog niet klaar. We begonnen zaterdag in Papendrecht slecht, hadden niet de focus en troonden weinig lef.” In de tweede helft stond LDODK weer op en dat geeft volgens Marjon ook vertrouwen voor de wedstrijd van zaterdag. “Niets is onmogelijk, we voelen ons nog niet kansloos.”

Bij Omrop Fryslân is LDODK-PKC de ‘Wedstriid fan de Wike’. Verslaggever Freark Wijma maakte een portret van Femke Faber die aan het einde van het seizoen stopt met topkorfbal. Ze kiest nu bewust voor de andere zaken des levens, maar in het interview gooit ze voor de toekomst de deur niet helemaal in het slot. “It moaiste is it seisoen ôf te meitsjen yn de Ziggo Dome. En dy kânsen binne der, wy ha it sels yn de hân.” Ze noemt de eerste wedstrijd in Papendrecht een leermoment. “By PKC komt der no ek druk op en dit seisoen is der noch mar ien ploech dy’t der yn slagge is om yn Koartsweagen te winnen. Lit se mar komme.”

 

Deel dit artikel op: