Voorlopige opbrengst Jantje Betoncollecte

Terug naar het nieuwsoverzicht

De Jantje Beton Collecte is weer afgelopen en wat waren we blij dat het niet meer zo koud was als een week eerder. Slechts een paar momenten met regen, dus de meeste collectanten hebben het goed getroffen. Een woord van dank aan alle 43 collectanten die hun best weer hebben gedaan om deze collecte weer zo hoog mogelijk te laten eindigen.

En het resultaat mag er dan ook zijn! We hebben met zijn allen € 2.002,84 opgehaald, dat houd in dat er voor ons korfbalkamp in juni weer € 1.001,42 beschikbaar is!

Om deze opbrengst nog te verhogen kun je tot en met pasen nog via de digitale collectebus doneren. Ga hiervoor naar deze site. Van deze opbrengst gaat ook nog de helft naar ons eigen jeugdkamp.

Bij deze 43 collectanten zaten ook nu weer mensen die een jubileum konden vieren. Ditmaal liepen Erik Otten (met dochter Syl), Bianca Jansma ( met dochter Désirée), Pietje Alie van der Haak, Sandra Aling, Anna Houwing en Ester Laverman voor de vijfde keer mee. Zij hebben een oorkonde en een mini Jantje Beton beeldje gekregen. En natuurlijk ook onze dank, maar die telt voor iedereen. Of je nu voor de vijfde, zestiende of de eerste keer meeliep, of ergens daar tussenin, het was weer fantastisch. Fijn dat ik een beroep op jullie mocht doen en hopelijk tot volgend jaar! En natuurlijk wens ik de kampcommissie weer veel succes met de organisatie van het jeugdkamp! Veel plezier allen!

Namens het collecteteam,
Jikke Kortstra.

Deel dit artikel op: