Vooraf: KCC – LDODK

Terug naar het nieuwsoverzicht

Met vier punten uit drie wedstrijden in de pocket reist LDODK/Rinsma Modeplein zaterdag naar Capelle aan den IJssel voor de wedstrijd tegen KCC/SO natural.

Dat betekent ook een ontmoeting met Erik Wolsink, die vorig seizoen vroegtijdig het veld moest ruimen bij LDODK en nu trainer/coach is bij KCC. De ploeg uit Cappelle aan den IJssel heeft twee punten uit de eerste drie wedstrijden verzameld. In de openingsronde werd DVO verslagen, gevolgd door twee nederlagen tegen DeetosSnel en KZ.

De winst bij DVO twee weken geleden smaakte LDODK goed, maar dat vorige week thuis tegen DeetosSnel niet het vervolg waar iedereen op hoopte. De punten bleven in Gorredijk, maar LDODK maakte het onnodig spannend. Het wil echter nog niet sprankelen bij het team van Henk Jan Mulder. Het is nog volop zoeken naar de juiste vorm. Wellicht gaat het in Capelle opnieuw een stukje beter.

Na de uitwedstrijd bij KCC volgen dit jaar nog drie wedstrijden. Eerst zijn er twee thuiswedstrijden: KZ (9 december) en TOP (15 december) en op 22 december volgt een uitwedstrijd bij PKC.

Deel dit artikel op: