Vooraf: AW/DTV – LDODK

Terug naar het nieuwsoverzicht

Voor de tweede wedstrijd in het nog prille veldseizoen reist LDODK/Rinsma Modeplein zondagmiddag naar Amsterdam voor de wedstrijd tegen AW/DTV (aanvang 14.30 uur).

Het was vorige week een onwennige seizoenstart voor LDODK/Rinsma Modeplein. Met een op veel plekken nieuw team ontstond er tegen KCC een rommelige wedstrijd. Maar aan het eind bleven de punten wel in Gorredijk: 19-17.

De start van de competitie leverde AW/DTV afgelopen weekend geen punten op. Uit bij PKC sprak de eindstand boekdelen: 28-12. De Amsterdammers waren niet in staat om zich onder de Papendrechtse druk uit te spelen. Er was voor AW/DTV weinig eer te halen.

In hun eerste thuiswedstrijd willen de Amsterdammers voor eigen publiek ongetwijfeld laten zien dat de dikke nederlaag bij PKC geen voorteken voor het hele seizoen is.

De ploeg van Henk Jan Mulder wil ongetwijfeld verder gaan op de ingeslagen weg: het opbouwen van een sterke formatie voor de rest van het seizoen. Na komend weekend volgen twee thuiswedstrijden. Een uitoverwinning geeft dan een mooie uitgangspositie.

Foto: Jacob Heres/Picturespot.nl

Deel dit artikel op: