Vier trotse hoofdsponsors

Terug naar het nieuwsoverzicht

LDODK presenteerde zaterdag in de pauze van LDODK – DOS’46 de vier nieuwe hoofdsponsors. Voorzitter Gouke de Vries is trots dat vier grote bedrijven uit Gorredijk zich de komende vier jaar aan de club verbinden. “Daar spreekt vertrouwen uit in waar we hier mee aan het opbouwen zijn.”

Albert Heijn Gorredijk Albert Heijn Gorredijk verbond vier jaar geleden haar naam aan LDODK, op een moment waarop LDODK ambities had, maar de Korfbal League nog niet had bereikt. Een stap waar eigenaar Pieter Bijlsma nog steeds geen spijt van heeft. “Het was voor de naamsbekendheid van Albert Heijn Gorredijk en LDODK belangrijk. Het is mooi om te zien dat we nu samen met andere bedrijven in Gorredijk de club weer een stap verder kunnen brengen.”

Rinsma Fashion Vanaf dit weekend gaat LDODK verder onder een nieuwe naam: LDODK / Rinsma Fashion. Sake Rinsma en Wytze Peenstra van de Heeren van Rinsma, onderdeel van Rinsma Fashion, zien grote overeenkomsten met LDODK. “Allebei geworteld in Gorredijk en allebei met landelijke ambities.” Rinsma Fashion trekt publiek uit het hele land naar Gorredijk en zoekt ook op een andere manier verbinding met LDODK. LDODK-international Marjolijn Kroon gaat een rol spelen als boegbeeld van Rinsma Fashion.

Fijn Wonen Ook Fijn Wonen, onderdeel van bouwbedrijf Van Wijnen, is een voorbeeld van het verbinden van lokale kracht met landelijke uitstraling. “Het Fijn Wonen concept is ontwikkeld in Gorredijk, de plek waar ook de onlangs geopende Fijn Wonenfactory staat. Onze demonstratiewoning in Gorredijk is wanneer nodig ook beschikbaar als logeeradres voor LDODK-spelers die verder weg wonen”, aldus commercieel directeur Jeroen van Balen.

Wijnvoordeel.nl Vierde in de rij hoofsponsoren is het in Gorredijk gevestigde wijnvoordeel.nl, een nieuwe sponsor voor LDODK. Voor Herma van Keulen was het zaterdag de eerste kennismaking met het korfballen. Het viel direct in de smaak. “Het is mooi dat wij aan kunnen sluiten bij een groep ondernemers uit Gorredijk die samen meewerken aan een korfbalbolwerk in Gorredijk.”

De presentatie vond plaats op de nieuwe kunstgrasaccommodatie van LDODK. Makelaardij Sierd Moll, met een verleden als hoofd- en cosponsor, vindt het veld zo mooi dat hij er graag zijn naam aan verbindt. Het hoofdveld heet dan ook vanaf dit weekend het Makelaardij Sierd Moll Centre Court.

Deel dit artikel op: