Van Wijnen verlengt als hoofdsponsor

Terug naar het nieuwsoverzicht

Van Wijnen, een van onze vijf hoofdsponsoren, heeft haar verbintenis als hoofdsponsor van LDODK verlengd. In de pauze van de wedstrijd tussen LDODK en KZ werd een handtekening gezet onder een nieuw contract.

“De samenwerking tussen LDODK en Van Wijnen is de afgelopen jaren zeer plezierig geweest. Het was voor ons dan ook een logische stap om ons hoofdsponsorschap te verlengen”, vertelt Jeroen van Balen, commercieel directeur van Van Wijnen. “Als bedrijf vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn bij de Gordykster mienskip en daar past deze overeenkomst heel goed bij.”

LDODK-voorzitter Gouke de Vries is blij met het verlengen van het sponsorcontract. “Van Wijnen is meer dan een financiële sponsor. Zo dacht ze, samen met enkele andere sponsoren, mee over de toekomst van de Business Club van LDODK. Ook maakt Van Wijnen deel uit van De Mienskip, de groep betrokken mensen die werkt aan de toekomst van de De Skâns en Kortezwaag in Gorredijk. Al met al is Van Wijnen een erg waardevolle sponsor.”

Deel dit artikel op: