Van vier naar vijf hoofdsponsors

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het team met hoofdsponsors van LDODK/Rinsma Modeplein wordt uitgebreid met de Rabobank Heerenveen Zuidoost-Friesland. De vermelding van wijnvoordeel.nl op de shirts wordt vervangen door koffievoordeel.nl.

LDODK/Rinsma Modeplein heeft al een aantal jaren een bijzondere constructie met niet één, maar vier hoofdsponsors: Rinsma Modeplein, Albert Heijn Gorredijk, Fijn Wonen en wijnvoordeel.nl. Vier bedrijven, allen geworteld in Gorredijk.

Afgelopen seizoen ontstonden er problemen met wijnvoordeel.nl, omdat de Reclame Code Commissie vindt dat de vermelding van wijnvoordeel.nl op het shirt in strijd is met de reclameregels. De sponsor en de club zijn het daar niet mee eens en gingen daarom aan de slag om voor dit seizoen een goede oplossing te vinden.

De eerste stap kon gezet worden doordat Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland, al jaren hoofdsponsor van onze jeugdopleiding, hun bijdrage wilde uitbreiden naar het hoofdsponsorschap. Daar zijn we heel blij mee.

Ondertussen hebben we ook met wijnvoordeel.nl een creatieve oplossing gevonden waardoor zij op het shirt kunnen blijven staan zonder dat er problemen ontstaan met de reclamecodecommissie. Hun positie zal creatief ingevuld worden door het ‘zusje’ koffievoordeel.nl.

En dat betekent dat er volgend seizoen vijf bedrijven uit Gorredijk zijn die LDODK/Rinsma Modeplein als hoofdsponsor willen ondersteunen. Opnieuw een unieke situatie waarmee we met nog meer daadkracht onze sportieve ambities kunnen realiseren.

Deel dit artikel op: