Update trainingstijden/trainers/coaches

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vanaf maandag 22 augustus starten de trainingen weer op de nieuwe velden. Er zijn enkele wijzigingen in de trainingstijden, klik hier voor het actuele overzicht.

Het overzicht van de trainers en coaches volgt in de loop van de week, op dit moment zijn er nog vacatures voor trainers bij de volgende teams:

  • Maandag: E1/E4, E5/E6, D5, C3/C4
  • Woensdag: E1/E6, D5

Voor coaches bij de volgende teams:

  • E6, E5, E4, D5, C3, B4, A3

We hopen dat deze zo snel mogelijk kunnen worden ingevuld. Lijkt het jou wat, of weet je iemand die dit leuk vindt om te doen, dan horen we het graag. Meld je dan aan bij Henk Bijker, Dick Wever, Eric Koelma, Marjo de Haan of Edwin Pietersma.

De competitie begint weer op 3 september. Ook dit overzicht kun je binnenkort vinden op de site. Daarnaast ontvang je natuurlijk weer een speelschema van jouw coach(es).

Op zaterdag 27 augustus is tijdens de open dag de officiële opening van de nieuwe velden!

Vanaf 09:30 zijn er allerlei activiteiten en alle jeugdteams spelen (onderlinge) oefenwedstrijden. Een schema hiervan komt binnenkort op de site. Iedereen wordt deze dag natuurlijk verwacht.

Als er verder nog vragen zijn dan horen we het graag. Stuur een mail aan breedtekorfbal@ldodk.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Deel dit artikel op: