Technische staf voor volgend seizoen

Terug naar het nieuwsoverzicht

De invulling van de technische staf van de selectie van LDODK/Rinsma Modeplein voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm.

Nadat eerder al duidelijk was dat hoofdtrainer Henk Jan Mulder ook volgend jaar eindverantwoordelijk is bij de selectie, hebben ook zijn assistenten Marjo de Haan en Jan Jouke Flokstra besloten hun contract te verlengen. Flokstra is nu aan zijn eerste seizoen bezig. Marjo de Haan is al jaren een vaste kracht bij de selectie. LDODK is blij dat zij ook volgend jaar van de partij zijn.

Het aflopende contract met Shay Conroy, de trainer van LDODK/Rinsma Modeplein, wordt aan het eind van het seizoen niet verlengd. Jan Sjoerd Pool (bestuurslid topsport): “Na overleg met de spelersgroep en Shay hebben we geconcludeerd dat het voor iedereen beter is om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Dat vinden we erg jammer, want na een jaar al afscheid nemen, dat wil je liever niet. Gelukkig voor LDODK wil Shay graag het seizoen bij LDODK afmaken. De komende periode gaan we op zoek naar een vervanger.”

Sinds kort is Jacoba Veenstra de nieuwe verzorger bij de selectie. Zij vervangt Nynke Nijboer die haar werkzaamheden bij de selectie niet langer kan combineren met haar studie.

Foto: Jacob Heres/Korfbalfoto.nl

Deel dit artikel op: