Tamoil helpt LDODK aan extra inkomsten

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ongetwijfeld zullen er al een aantal leden en familieleden regelmatig tanken bij Tamoil Express in Gorredijk of Jubbega. Vanaf heden start LDODK een samenwerking met Tamoil Nederland. Deze samenwerking betekent dat er voor iedere getankte liter brandstof er 1 cent naar de clubkas van LDODK gaat.

Volgende week zullen de Tamoil Tankvoordeelkaarten bij de trainingen worden uitgedeeld. Per uniek adres wordt 1 kaart uitgedeeld. Als je meerdere kaarten wil ontvangen dan even contact met ons op via tamoil@ldodk.nl.

Ieder keer als je deze kaart voor het afrekenen door de kaartlezer haalt, gaat er per liter 1 cent naar de clubkas. Zo weet je zeker dat je LDODK weer een beetje hebt geholpen. De Tankvoordeelkaart is overigens niet gepersonaliseerd. LDODK en/of Tamoil verkrijgen dus geen persoonlijke gegevens van je.

Het is extra leuk dat Tamoil niet alleen 1 cent per liter overmaakt naar LDODK. Tamoil geeft jou ook een voordeel van 1 cent extra korting bovenop de al scherpe pompprijzen van de stations in Gorredijk en Jubbega. De korting wordt direct verrekend en zie je gelijk op de bon.

Ben je naast lid ook Business Club-sponsor van LDODK, dan ontvang je separaat een interessant zakelijk voorstel.

De Tamoil Tankvoordeelkaart is geldig bij de Tamoil-stations in Gorredijk en Jubbega. Je vindt Tamoil Express op de Hoofdstraat in Gorredijk tegenover de Skâns en in Jubbega naast de Welkoop.

Wij hopen dat iedereen de klantkaart gaat gebruiken en zo LDODK financieel ondersteunt.

Deel dit artikel op: