Streekmarkt veiling: eerste kavels zijn bekend

Terug naar het nieuwsoverzicht

Na het succes van de potgrondactie zijn we heel erg enthousiast om de volgende aan te mogen kondigen: op 17 april zal er een streekmarkt gehouden worden in SOC Kortezwaag. Er wordt druk gewerkt om top producten aan te kunnen bieden. Alvast weten waar je op kan bieden? Hieronder staat een lijst met enkele topkavels.

Enkele topkavels op dit moment

Met tien man uit varen
Kapitein Harm de Vries neemt tien man een middagje mee uit varen over de Friese wateren. Genieten zonder zelf wat te hoeven doen, wie wil dat nu niet.

Meespelen in LDODK 1
U kunt later zeggen dat u het eerste team van LDODK heeft gehaald. Laat je droom uitkomen en speel mee met LDODK 1. Daar heb je toch alles voor over!

Backstage bij Oerrock
Oerrock op Hemelvaartsdag. Een hele dag topamusement, met onder andere Kensington en Miss Montreal. Biedt mee op 2×2 kaarten voor het hoofdprogramma, met toegang backstage. Een onvergetelijke ervaring. Kijk de topmuzikanten recht in de ogen.

Privé-optreden Michiel & Pieter
Het illustere duo Michiel & Pieter, wie kent ze niet. Altijd al eens gedroomd van een privé-optreden van topmuzikanten bij je thuis? Grijp dan nu je kans.

Pagina in Sa!
Vertel je verhaal of presenteer je bedrijf of vereniging. Wat dan ook. Biedt mee op een hele pagina in Sa!, een podium voor een publiek van 40.000 mensen.

Eten bij Graancirkel
Het ene restaurant is het andere niet. Ervaar het bijzondere gevoel van eten bij De Graancirkel in Drachten. Een culinaire belevenis.

Vissen met Ale Jager
Beroepsvisser Ale Jager vist nog op traditionele manier. Beleef het mee en ga met deze authentieke visser het water op en laat je verrassen door wat hij in zijn fuiken aantreft.

Verwennen bij Klein Lauswolt
Voor een romantisch nachtje uit hoef je niet ver te reizen. B&B Klein Lauswolt in Beetsterzwaag heeft een nacht in een sfeervolle kamer in de aanbieding. Vanzelfsprekend met uitstekend ontbijt.

Johan in de tuin
Werken in de tuin is niet voor iedereen een pretje. Wel voor hovenier Johan Abma. Wat hij in een dag bereikt, daar bent uzelf misschien wel een heel weekend mee bezig.

Weekendje Vlieland
Vlieland, misschien wel het mooiste Waddeneiland. Biedt mee op een lang weekend in een prachtig sfeervol huisje of een sfeervol tenthuis. Dat zijn twee kansen op hetzelfde eiland.

Rugbyclinic
Altijd als eens met je vrienden echt ruig aan het werk gewild? Bied dan mee op een rugbyclinic voor 20 personen, gegeven door de rugbyers van Rugbyclub De Wrotters.

De voorzitter kookt
Voorzitter Gouke de Vries en sponsor Jetze de Vries zijn meester in het koken met de Big Green Egg. Zij verzorgen een speciaal diner voor 10 personen.

Privé zeilles
Erik Zandstra groeide op een zeilschool en deed mee met grote internationale zeilwedstrijden. In een middag privé zeillles brengt hij jou de kneepjes bij.

Personal trainer
Sporten vindt niet iedereen leuk, maar dat verandert wanneer je gedurende een maand iedere week twee keer twee uur de beschikking hebt over een personal trainer bij Sportcentrum Kortezwaag.

Vriendinnenuitje
Voor acht vrienden of vriendinnen. Sporten, zwemmen, sauna, hapje, drankjes. Laat je verwennen bij Sportcentrum Kortezwaag.

Deel dit artikel op: