Speciale uitnodiging voor vrijwilligers

Terug naar het nieuwsoverzicht

Voor alle vrijwilligers van LDODK, voetbalvereniging Gorredijk en de leden van de Business Club wordt op zaterdag 14 maart een avondprogramma georganiseerd.
Dit alles rondom de kraker in de Korfbal League tussen LDODK en TOP. Draag jij je steentje bij als vrijwilliger bij LDODK? Dan nodigen we jou dus van harte uit voor deze gezellige avond!

Wat kan je verwachten? Joop Alberda, die als succescoach het Nederlands Volleybalteam naar goud leidde op de Olympische Spelen in Atlanta (1996), zal de avond openen met een mooi verhaal (gesponsord door Kenonz en Tige). Na de wedstrijd van de tweede teams blikken we vooruit met beide hoofdcoaches Henk Jan Mulder en Jan Niebeek. Tot slot en misschien wel het belangrijkste; voor het Korfbal League-duel tussen LDODK en TOP wordt de entree geregeld en eventueel plek gereserveerd.

Het programma:

18:00 LDODK/Rinsma Modeplein 2 – TOP/SolarCompleet 2 Kortezwaag
18:30 Verhaal Joop Alberda (+/- 45min) Voetbalkantine
19:20 Persconferentie Henk Jan Mulder & Jan Niebeek Voetbalkantine
20:00 LDODK/Rinsma Modeplein – TOP/SolarCompleet Kortezwaag

Na de wedstrijden zal Sipke de Boer de muziek verzorgen in de kantine van Kortezwaag.

Wil je alleen een gedeelte aanwezig zijn? Wil je liever tijdens de wedstrijden bij Groen Kabaal staan of ergens anders zitten? Geen probleem. Geef je op via het formulier op deze pagina en geef je voorkeuren door. Opgeven kan tot en met maandag 9 maart. In die week zal dan nog een email worden gestuurd met de laatste informatie.

Deel dit artikel op: