‘Simpel is fan van Korfbal’: Simpel voor derde jaar sponsor LDODK B1

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ook dit seizoen zal de naam van Simpel.nl weer op de shirts van onze B1 staan. De sim-only aanbieder heeft voor het 3e jaar op rij de samenwerking met onze club verlengd. Afgesproken met Simpel is dat een deel van de sponsorgelden wordt besteed aan versterking van ons vrijwilligersbeleid, een zeer belangrijke voorwaarde voor deze sponsor.

Naast de sponsoring van 16 B1-teams die in de zaal Hoofdklasse uitkomen, verzorgt Simpel.nl ook acties voor andere korfballers en clubs. Onder de noemer ‘Simpel is fan van Korfbal’ zullen we acties van Simpel voorbij zien komen voor jeugd, voor coaches, voor supporters en voor clubs in het algemeen. Allemaal met behulp van Simpel.nl-ambassadeurs Mick Snel en Jet Hendriks.

Deze (win-)acties zullen altijd via de website en/of social media kanalen (Facebook en Instagram) van Korfbal.nl worden gepubliceerd.

LDODK is blij met de steun van Simpel. Tony Overmeer, voorzitter van de sponsorcommissie: “We zijn natuurlijk blij met de steun van elke sponsor, maar het is altijd mooi om te zien als sponsors zich voor een langere periode aan de club verbinden. Simpel doet dit nu voor het derde jaar op rij en daar zijn we dus ook erg blij mee.”

Deel dit artikel op: