Rondje langs de velden: onze E’s

Twee van de drie E-teams van LDODK/Rinsma Modeplein maken nog kans op het kampioenschap. Een overzicht.

LDODK/Rinsma Modeplein E1

De E1 gaat voluit voor de titel. Na 9 wedstrijden is LDODK koploper met 17 punten, dat zijn er 5 meer dan Mid Fryslân E1. De E1 heeft al twee keer van Mid Fryslân gewonnen. De resterende 3 wedstrijden zijn tegen de lagere ploegen op de ranglijst. Dus eigenlijk kan er niets meer mis gaan.

LDODK/Rinsma Modeplein E2

Er zijn meer potentiële kampioenen bij de E’s. De E2 is nog ongeslagen, met 18 punten uit 9 wedstrijden. De voorsprong op nummer 2, Mid Fryslân E2 is na afgelopen weekend 8 punten. LDODK won wel, van Harich E2 (12-4), maar Mid Fryslân ging met 3-2 het schip in tegen Leeuwarden E1. Komende zaterdag (9 maart) speelt de E2 uit bij Mid Fryslân. Dan kan het kampioenschap worden binnen gehaald. Leeuwarden E1 doet ook nog mee, met inmiddels ook 10 punten, maar dan uit 8 wedstrijden.

LDODK/Rinsma Modeplein E3

De E3 staat na 9 wedstrijden op plek 6. Drie gewonnen wedstrijden brachten 6 punten op. De achterstand op nummer 4 (Mid Fryslân E4) en nummer 5 (SCO E5) 3 en 2 punten, maar SCO heeft een wedstrijd minder gespeeld. Op 9 maart volgt een ontmoeting bij Mid Fryslân.

Deel dit artikel op: