Robert Luttik assistent Dico Dik

Terug naar het nieuwsoverzicht

Robert Luttik (51) uit Wormer is volgend seizoen de assistent van Dico Dik bij de selectie van LDODK/Rinsma Modeplein. Beide mannen kennen elkaar goed, ze werkten in het verleden ook samen bij Groen Geel.

Volgens Luttik is de nieuwe functie in Friesland een stap uit zijn comfortzone. “Ik heb eigenlijk altijd in de Zaanstreek gewerkt. Was al jong trainer en heb bij meerdere verenigingen teams begeleid.”

Tot eind vorig seizoen trok hij bij Groen Geel daarin jaren op met Dico Dik, samen maakten ze ook nog een uitstapje met het team van Suriname naar het WK in Zuid Afrika.

“Dico en ik kunnen het goed met elkaar vinden, maar we kunnen ook kritisch naar elkaar zijn. Op die manier kunnen we elkaar versterken, het is leuk om samen steeds een stapje verder te komen.”

Met de aanstelling van Luttik heeft LDODK/Rinsma Modeplein de staf voor volgend seizoen rond. Dico Dik volgt met ingang van volgende seizoen Henk Jan Mulder op als hoofdcoach. Marjo de Haan en John Jonker zijn ook volgend seizoen in hun huidige rol actief.

Deel dit artikel op: