Rian Padding nieuwe verzorger LDODK

Het is gelukt om een nieuwe verzorger voor onze selectie te vinden. En daar zijn we enorm blij mee!

Ze stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Rian Padding, ik woon in Gorredijk en ben moeder van 2 kinderen namelijk een bij LDODK korfballende dochter en een voetballende zoon. Dit seizoen ben ik sportverzorger van de selectie van LDODK. Tijdens mijn CIOS opleiding heb ik sportmassage gevolgd en ook tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik veel sportblessures voorbij zien komen. Het werken met gemotiveerde sporters vind ik erg leuk om te doen. Verzorger worden bij de selectie van LDODK is dan ook een kans die ik graag met beide handen aan grijp.

Al sinds mijn 5e jaar doe ik aan zelf sport. Door de jaren heen heb ik vele sporten gedaan. In mijn jeugd vooral korfbal en turnen. Later ook fitness, tennis, hardlopen en mountainbiken. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk om te doen. Op dit moment ben ik werkzaam als turntrainer in Leek. Dat houdt in dat ik training geef aan meisjes van 8 tot en met 25 jaar, ze voorbereid en begeleid op wedstrijden.

En nu dus verzorger bij LDODK. Ik heb er zin in!

Deel dit artikel op: