Potgrondactie levert, dankzij tientallen vrijwilligers, zo’n €1100 euro op

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het was een uitgelezen dag afgelopen zaterdag! Het zonnetje scheen volop, dus een topdag om met zo’n 50 enthousiaste vrijwilligers op pad te gaan door de nog besneeuwde straten van Gorredijk en Terwispel om potgrond te verkopen.

De dag startte gezamenlijk bij Maatwurk, waar na een kop koffie/thee en cake alle karren werden volgeladen en de groepjes met auto of trekker op pad gingen. Tussen de middag werd de ochtend- en middagploeg getrakteerd op soep, stokbrood en broodjes knakworst.

Alle vrijwilligers verdienen een dikke pluim, in het bijzonder de midweek, A1 en A2 die met het volledige team aanwezig waren! Willen we LDODK ook in de toekomst financieel gezond houden, dan zal de bereidheid van leden en ouders van jeugdleden om te helpen bij acties een flinke boost moeten krijgen. Het motto van deze potgrondactie was niet voor niets ‘alleen kun je niks, samen kun je alles’.

De voorlopige opbrengst van de potgrondactie bedraagt zo’n. €1.100. De organisatie gaat proberen om de potgrond die niet verkocht is alsnog op een andere manier te verkopen.

Deel dit artikel op: