Potgrond verkoop, de nieuwe actie van Sunder jild, gjin fjild!

Terug naar het nieuwsoverzicht

potgrond actie ldodk

Stoere mannen gezocht!

De nieuwe actie t.b.v onze nieuwe kunstgrasvelden is het verkopen van potgrond. “wie heeft dat nou niet nodig?”…  Deze actie vindt plaats op zaterdagmiddag 19 maart vanaf 13:00 uur.

Omdat we bij de bekende acties vaak de kinderen en de moeders inzetten lijkt ons dit een uitermate geschikte actie voor de mannen. Aangezien de kinderen in de middag toch aan ‘t klimmen zijn met de activiteitencommissie hoeft u in ieder geval niet uw kind aan te moedigen langs ’t veld.

De potgrond verkopen we huis aan huis door geheel Gorredijk. We hebben dus veel mannen nodig. Ook auto’s met trekhaak/busjes, aanhangers en kruiwagens zijn van harte welkom.

We maken er een gezellige middag van. In groepjes gaan we langs de deuren en afsluitend hebben we bier en worst.. aansluitend kunnen we ook nog door naar de wedstrijd van het 1e.

Wil jij ook je steentje bijdragen meld je dan nu aan via potgrond@ldodk.nl ovv naam, emailadres, beschikbare auto met trekhaak/busje, aanhanger en/of kruiwagen en mobiele telefoonnummer.

Wij zien je aanmelding graag tegemoet,

Projectgroep Sûnder jild, gjin fjild

Deel dit artikel op: