Portret: LDODK A2

Middels teamportretten zetten we op deze site jeugdploegen in de schijnwerpers. Dit keer aandacht voor de A2:

Waar te beginnen? 5 dames, 5 heren. Zoals bij zoveel teams. Korfbalveld van 40 bij 20, scheidsrechter die ingrijpt wanneer het nodig is enzovoort enzovoort. Je kent het wel.
Daarnaast is het team toch wel erg gezellig. Een leuke groep die naast het korfballen zeker wel van een feestje houdt. Daar waar de resultaten soms tegenvallen blijft de gezelligheid na de tijd bestaan. Dorpsfeest hier, nazitten daar. Gezellig zijn ze zeker. Maar dat betekend niet dat er niet hard getraind wordt. Elke dinsdag en vrijdag keihard trainen. Op de dinsdag samen met de A1 en op vrijdag tegen de B1.

Individueel zijn er grote stappen gemaakt en is het team als team erg gegroeid. De resultaten kwamen niet altijd even makkelijk. De wedstrijden waren soms moeilijk en er gingen best wel wat verloren. Maar dat hield de groep niet tegen om te blijven trainen en beter te worden. Langzaam kwamen de resultaten en daarmee ook handhaving voor zowel de zaal als het veld.

Ik kan oprecht zeggen dat ik genoten heb van mijn eerste jaar als trainer/coach van deze groep. Ik wens ze allemaal het beste zowel binnen als buiten het korfbalveld. Bedankt voor het leuke, sportieve en gezellige seizoen!

Collin van der Molen

Deel dit artikel op: