Play-offs voor senioren 3 en 5

Terug naar het nieuwsoverzicht

De komende weken staan er voor een paar seniorenteams van LDODK/Rinsma Modeplein nog een paar belangrijke play-offs op het programma.

Senioren 3

Senioren 3 speelt op zaterdag 9 april uit bij Nieuwerkerk 2. Op 16 april volgt dan een thuiswedstrijd. De winnaar van dit tweeluik plaatst zich zo goed als zeker voor de nieuw te vormen Reserve tussenklasse.

Het derde eindigde in een spannende poule van de Reserve hoofdklasse B op een derde plaats. LDODK 3, Blauw-Wit (A) 3 en Tempo 2 eindigden alle drie op 8 punten uit 6 wedstrijden. LDODK was goed op koers voor de eerste plek, maar verloor in de laatste ronde (26 maart) met 16-11 bij Blauw-Wit.

Senioren 5

Senioren 5 won vorige week met 16-5 bij Apeldoorn 4 en eindigde daardoor in Poule R3Ab als eerste met 10 punten uit 6 wedstrijden.

Door dit resultaat is promotie naar de Reserve 2e klasse mogelijk. Maar dan moet het 5e in twee wedstrijden afrekenen met Rodenburg 2. Het eerste duel wordt op woensdag 13 april (19.15 uur) in Leek gespeeld. Op 16 april volgt de thuiswedstrijd in Gorredijk. De winnaar promoveert.

Rodenburg 2 zat tijdens de zaalcompetitie in de poule met LDODK/Rinsma Modeplein 4. De ploeg uit Leek won beide duels (23-14 en 13-22).

Deel dit artikel op: