Ouders ontmoeten ouders

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ze zien elkaar vaak wel in de sporthal, al weten ze van elkaar lang niet altijd wie wie is. Vandaar dat Gerben Bouma en Roland van Veen het initiatief namen om alle ouders van de selectie eens uit te nodigen voor een gezamenlijk stamppotmaaltijd.

Zaterdag waren ze er bijna allemaal in het Kenonz Café in Gorredijk. En iedereen vond het leuk. ‘Hallo, ik ben de vader van….’ En ‘Oh ik had je wel eens gezien, maar ben jij de moeder van ….’.

Het werd een ongedwongen en gezellig samenzijn waarbij ouders die al wat langer rondlopen bij de verenigingen de nieuwelingen wat meer over de achtergrond van de club vertelden.

Iedereen was op tijd in de sporthal voor de wedstrijd van het tweede. De ouders waren daarbij welkom in de Business Club. Ze konden hier ook meeluisteren naar een gesprek dat voorzitter Gouke de Vries en Arend Waninge voerden over de achtergronden van de club voor een groep lezers van lezers van de huis-aan-huis krant Sa!.

De ouders waren positief over het initiatief. Misschien ook een leuk idee voor de ouders van jeugdteams om elkaar op die manier beter te leren kennen. Goed voor de binding met de vereniging.

Deel dit artikel op: