Ongeslagen naar de zaal? LDODK sluit eerste deel veldcompetitie af in Amsterdam

Terug naar het nieuwsoverzicht

Sluit LDODK/Rinsma Modeplein de eerste helft van het veldseizoen ongeslagen af? Dat weten we zondag aan het einde van de middag wanneer LDODK in Amsterdam heeft gespeeld tegen Blauw-Wit.

Na een ruime zege op TOP wacht LDODK nog één wedstrijd op het veld, voordat alle aandacht uitgaat naar de start van de Korfbal League in de zaal. LDODK begint zondagmiddag (14.30 uur) als koploper op de ranglijst. Met uitzondering van de wedstrijd tegen DOS’46, die in de laatste minuten werd gewonnen, boekte LDODK tot nu toe vrij eenvoudige overwinningen.

Blauw-Wit haalde in deze competitie tot nu toe twee punten uit de vier gespeelde duels. Alleen van hekkensluiter TOP werd gewonnen: 22-12. Dat wil niet zeggen dat de Amsterdammers in de overige wedstrijden werden weggespeeld. Tegen Fortuna (11-9), DSC (17-18) en DOS’46 (16-14) werd slechts met klein verschil verloren.

Blauw-Wit speelde pas afgelopen dinsdagavond de vierde competitieronde tegen DOS’46. De wedstrijd werd vorig weekend uitgesteld vanwege het jeugd EK in Spanje. Ook LDODK had een midweekse wedstrijd. Voor de Jan Mulderbeker werd gewonnen van ZKC’19.

Foto: Jacob Heres/Picturespot.nl

Deel dit artikel op: