Nu echt alle ploegen in actie

Terug naar het nieuwsoverzicht

Terwijl sommige ploegen komend weekend al hun derde wedstrijd spelen, zijn er ook nog heel wat jeugdteams die pas nu met hun competitie beginnen.
Deze ploegen spelen in poules van vier en dat betekent dat ze voor de zaal maar zes competitiewedstrijden spelen. Ploegen die dit weekend voor het eerst in actie komen zijn F2, E1, E2, E3, D1, D2, C, C4, C5, B2 en B3.

B1 en C1
De B1 en C1 spelen zaterdag beide thuis tegen hun leeftijdgenoten van DOS’46. De B1 heeft tot nu toe een wedstrijd gewonnen en een verloren. DOS’46 B1 heeft een wedstrijd gespeeld en verloren. Dat geldt ook voor DOS’46 C1. De C1 van LDODK is na twee wedstrijden nog zonder punten.

Senioren 3
Senioren 3 gaat zaterdag op bezoek bij Dindoa 2, een topper. Het derde won twee keer overtuigend. Dindoa heeft drie punten uit twee wedstrijden, onder dankzij een dikke 32-16 overwinning bij Drachten 3. LDODK 3 won afgelopen weekend ook van Drachten, maar dan met iets minder dikke cijfers: 29-21.

A1
LDODK A1 beleeft met twee nederlagen een moeilijke competitiestart. Tegen Unitas werd het 19-13, tegen DVO 25-18. Zaterdag wacht opnieuw een zware wedstrijd, uit bij Dalto. De ploeg uit Driebergen is koploper in de Hoofdklasse met twee overwinningen tegen DVO (21-14) en ZKV (29-13).
Kijk voor het hele programma onder menuknop competitie.

Deel dit artikel op: