Nieuwjaarsreceptie vraagt om vervolg

Wat was het afgelopen zaterdag gezellig op de nieuwjaarsreceptie bij LDODK/Rinsma Modeplein. Vanuit alle geledingen van de club waren er mensen aanwezig die elkaar het beste wensten voor het nieuwe jaar.

Een nieuwjaarsreceptie voor leden is nog geen traditie binnen de club. De afgelopen jaren speelde het eerste ook regelmatig een thuiswedstrijd in het eerste januariweekend. Een combinatie van de wedstrijd en een receptie bleek niet zo’n succes. Te weinig eigen.

Het bestuur wil dat graag veranderen. Het feest aan het begin van het jaar moet een van die bijeenkomsten worden waarop alle geledingen van de club samenkomen. De bijeenkomst van zaterdag was daarin een goede start. Het bestuur stond samen met enkele vrijwilligers zelf achter de bar.

De afgelopen weken is via sociale media en mailing de receptie onder de aandacht gebracht. Met resultaat. Het leverde bezoekers op uit veel verschillende teams, maar ook coaches van jeugdteams, ouders van jeugdleden, vrijwilligers en trouwe supporters.

Het smaakt dus naar meer. We gaan er een traditie van maken!

Deel dit artikel op: