De nieuwe kunstgrasaccommodatie in de praktijk

Terug naar het nieuwsoverzicht

Afgelopen zaterdag heeft LDODK haar nieuwe accommodatie geopend. De nieuwe velden worden al volop gebruikt. Rond toegang, kantine en kleedkamers is alles nog niet zoals het moet zijn. Er zijn tijdelijke maatregelen getroffen totdat Sporthal Kortezwaag is uitgebreid. Daarom enige spelregels.

Sleutels kantine/materiaal
Er staat een noodkantine bij het veld. De sleutels hiervan bevinden op Nieuwstraat 1. Degene die als eerste moet trainen of kantinedienst heeft, kan de sleutels daar halen. Degene die afsluit kan de sleutels daar weer inleveren. Zodra de ballencontainer geplaatst is, zullen deze sleutels daar ook aan zitten.

Kleedkamers Kortezwaag
Alle senioren en de A1/A2/A3 maken vanaf nu gebruik van de kleedkamers 1 en 2 van SOC Kortezwaag. Deze kleedkamers worden door zowel LDODK als de tegenstander gebruikt. Na afloop van wedstrijden en trainingen is de kantine van de sporthal open. De routing vanuit de kleedkamers naar het veld loopt langs het pierenbadje.

Kleedkamers jeugd
Alle jeugd maakt gebruik van onze bestaande kleedkamers tussen de oude korfballocatie en het voetbalveld. De routing loopt langs het voetbalveld over de heuvel van de hoofdtribune. Trainers, begeleiders, scheidsrechters van de jeugd etc. volgen ook deze route

Kantine jeugdwedstrijden
Tijdens de jeugdwedstrijden en wedstrijden van de lagere seniorenteams is er in de kleine noodkantine op het veld koffie, thee en wat fris te verkrijgen. De kantine van Kortezwaag kan ook gebruikt worden.

Kantine wedstrijden selectie
Tijden de thuiswedstrijden van de selectie maken we zoveel mogelijk gebruik van de kantine van SOC Kortezwaag.

Toegang supporters
Supporters voor de wedstrijden van LDODK maken gebruik van de ingang van de sporthal. Ze lopen via de sporthal naar het nieuwe veld. De route is met bordjes aangegeven.

Deel dit artikel op: