Niet lopen, maar kopen: online koek- en suikerbroodactie

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op de vertrouwde manier een koek- en suikerbroodactie organiseren, vanwege het coronavirus is dat helaas nu niet mogelijk. Maar de inkomsten zijn, helemaal in deze onzekere tijd, voor LDODK broodnodig.

Daarom organiseert LDODK de koek- en suikerbroodactie online! Bestellen kan eenvoudig via deze site met iDeal.

Afhalen en bezorgen

Op verschillende afhaalmomenten kun je je bestelling afhalen aan de achterzijde van sportcentrum Kortezwaag. Bij de ‘corona-ingang’ van het korfbalveld. Deze momenten zijn gepland tijdens trainingen. Zo kun je het afhalen combineren met bijvoorbeeld het ophalen van kinderen of een training. Er zijn meerdere afhaalmomenten, waardoor het afhalen gespreid en veilig kan plaatsvinden. Natuurlijk is het ook hier van belang om 1,5 meter afstand te houden.

Maandag 22 juni, 18.30 uur – 20.30 uur
Dinsdag 23 juni, 18.30 uur – 20.30 uur
Vrijdag 26 juni, 18.00 uur – 20.00 uur

Ook is er de mogelijkheid om de koeken te laten bezorgen. Dit zal dan gebeuren op dinsdag 23 juni tussen 18.30 en 20.30 uur. We bezorgen in Gorredijk, Terwispel, Lippenhuizen en Jonkerslân.

Bestellen

Bestellen kan via LDODK.nl/koekactie. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 16 juni. Op het door jou ingevulde e-mailadres ontvang je rond zaterdag 20 juni nog een herinnering.

De koeken en suikerbroden kosten € 3 per stuk. Vanaf je tweede koek of suikerbrood betaal je 2,50 euro. Dus koop je twee koeken? Dan betaal je 5,50 euro. Per koek of suikerbrood gaat er € 1,00 naar LDODK!

Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Deel dit artikel op: