Neem je glasvezel via DELTA Fiber? Noem de clubactie van LDODK

Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij vragen jullie aandacht voor onderstaande actie van DELTA Fiber. Zij spannen zich op dit moment in voor de aanleg van glasvezel in de Opsterlandse dorpskernen. Beoordeel zelf of dit iets voor je kan zijn. Wil je aanhaken, dan vragen we jullie daar LDODK bij te noemen. Dat levert jou en de club geld op!

Misschien hebben jullie er al het nodige van gehoord of gelezen; DELTA Fiber wil glasvezel aanleggen in de dorpskernen van Opsterland en daarmee ook in Gorredijk. In plaats van een grote landelijke club te sponsoren zet Delta Fiber zich graag in voor lokale clubs, en zo zijn wij ook aangehaakt voor de verenigingsactie van Caiway en Delta.

In het kort houdt de actie in dat de inschrijver zelf €25 krijgt, en de club €50!

  • Wil je meedoen en glasvezel bestellen? Ø Ga naar www.GunGorredijkGlasvezel.nl
  • Klik op één van onze linkjes van Caiway of Delta om in te schrijven

  • Kies een abonnement, en dan ben je meteen aangemeld voor glasvezel.

De glasvezel wordt zonder kosten aangelegd als je een jaarabonnement neemt, en je begint pas met betalen als de diensten op glasvezel beschikbaar zijn. Mochten er niet voldoende aanmeldingen komen, dan wordt er geen glasvezel aangelegd. Afgesloten abonnementen worden dan nietig verklaard.

Waarom glasvezel?

Internet wordt steeds belangrijker, en bovendien krijgen we met de komst van glasvezel keuze. Op dat netwerk zijn meerdere providers beschikbaar, én Ziggo en KPN blijven beschikbaar op hun eigen netwerken. Een beetje gezonde concurrentie is niet verkeerd, nu is de markt verdeeld tussen Ziggo en KPN en valt er weinig te kiezen.

Wij zijn geen experts in glasvezel, maar bij Expert Beenen, lid van onze Bussiness Club, zijn ze dat wél. Zij zetten zich ook in voor glasvezel en als je vragen hebt kun je daar terecht voor informatie en objectief advies. Expert ondersteunt onze clubactie, als je bij hen inschrijft doe je mee aan de actie en krijg je €25. DELTA heeft zelf ook een informatiepunt in de Hoofdstraat, als je daar aanmeldt is het belangrijk om wel even te melden dat je mee wilt doen met de clubactie!

Voor succes is 25% deelname nodig. Dan komt er glasvezel en krijgen wij onze bijdrage.

Deel dit artikel op: