Morgen volop LDODK activiteiten!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Morgen volop LDODK activiteiten!

Met thuiswedstrijden van de D1, C1/C2, B1/B2, A1/A2 en het 3e is er morgen de hele dag genoeg te beleven in Kortezwaag. Daarnaast spelen LDODK/AH Gorredijk 1 & 2 de oefenwedstrijden tegen AW.DTV, om 20:00 uur en 18:15 uur. In de Skans zijn de D4/D3/D2 bezig vanaf 10:00 uur.

Zaterdag 14 november is ook de spokensponsorloop. Het ‘spoken’ zal meevallen hoor, dus ook voor de kleintjes is het leuk om mee te doen. Om 17:00 uur op het sportveld start de selectie van LDODK met de warming-up. Om 17:10 gaan we van start. Aan de toeschouwers – (groot)ouders, familie en vrienden zijn alle van harte welkom – wordt ook gedacht, tegen een kleine vergoeding kunt u genieten van o.a. een kop snert of een broodje knakworst. Uiteraard is de gehele opbrengst voor het nieuwe kunstgras.

Zaterdagmiddag sluit onze hoofdsponsor Albert Heijn Gorredijk de deuren van het oude pand en beginnen ze met het verhuizen naar het nieuwe pand. LDODK-ers die zich hiervoor hebben opgegeven zijn van harte welkom vanaf 17:00 uur in het oude pand. Wie iets later wil komen helpen, kan vanaf 18:30 in het nieuwe pand beginnen. De werkzaamheden duren tot ongeveer 22:00 uur.

Deel dit artikel op: