LDODK’ers in prijzen bij Olympic Moves

Terug naar het nieuwsoverzicht

Afgelopen vrijdag zijn diverse LDODK’ers met hun school in de prijzen gevallen tijdens de Olympic Moves. Het korfbalevenement hiervan vond plaats bij DVO in Bennekom.

Olympic Moves laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. In een sfeer van Olympische waarden en passend bij de belevingswereld van jongeren kunnen zij zich via Olympic Moves fysiek, maar ook sociaal verder ontwikkelen. Er doen inmiddels ruim 300 middelbare scholen aan mee, wat bijna de helft is van alle scholen in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat het programma jongeren enthousiast houdt voor sport en hen – door samen te sporten – onvergetelijke en fijne momenten bezorgt. Olympic Moves, een initiatief van de KVLO, NOC*NSF en Coca-Cola Nederland, is sinds 2003 uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van ons land.

Twee teams van OSG Sevenwolden wisten de hoofdprijs mee naar Friesland te nemen. In beide teams was onze club sterk vertegenwoordigd. Wij feliciteren Karsten Bottema, Silde de Leeuw, Eline Schmit, Ran Faber, Hessel Waninge en Timo Wever met deze knappe prestatie.

Deel dit artikel op: