LDODK Talenten in regioteams

Terug naar het nieuwsoverzicht

Een aantal jeugdige talenten van LDODK/Rinsma Fashion is de afgelopen weken geselecteerd voor de Noordelijke en Friese jeugdselecties.

Noord U15

Na twee voorronden bij KV Hoogkerk en de beslissende ronde in Sportstad Heerenveen zijn Femke Faber (B1) en Ran Faber (A1) in RTC Noord U15 gekozen. Noord U15 bereidt zich voor op de Korfbal Challenge in Dordrecht, aan het einde van dit jaar.

Fries U13

Na selectierondes bij KV Harkema en KV LDODK/Rinsma Fashion is Jurjen Veenstra (C1) een van de acht jongens die geselecteerd zijn voor de Friese jeugdkorfbalselectie U13. Het team komt deze week (19 oktober) uit op het RTC U13 toernooi in Wolvega, samen met RTC teams uit Oost en Zuid. Op deze dag worden ook de tickets verdeeld voor de Korfbal Challenge in Rotterdam en het Eindejaarstoernooi in Dordrecht, in de kerstvakantie.

Fries U15

Voor de Friese selectie U15 hebben zich drie spelers van LDODK/Rinsma Fashion geplaatst: Anniek Ensing, Mirthe van Houten en Hessel Waninge. Zij spelen alle drie in de B1. Het programma van dit team is nog niet bekend.

Foto: Jacob Heres ©2015/korfbafoto.nl

Deel dit artikel op: