LDODK sluit eerste helft veldseizoen af in Amsterdam

Terug naar het nieuwsoverzicht

LDODK/Rinsma Modeplein sluit de eerste helft van het veldseizoen zondagmiddag af in Amsterdam. Om 14.30 start de wedstrijd tegen Blauw-Wit.

Na vier wedstrijden zit er tussen beide ploegen op de ranglijst een verschil van één punt. LDODK heeft vijf punten, Blauw Wit heeft er vier.

LDODK speelde afgelopen weekend een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was KCC duidelijk de betere partij, in de tweede helft sloeg LDODK het meest op de trom. Aan het einde van de wedstrijd gaf het scorebord 20-20 aan. Het publiek had een interessante wedstrijd gezien.

Blauw Wit verloor afgelopen weekend nipt (20-19) bij DOS’46, na een 7-10 ruststand in Amsterdams voordeel. DOS’46 boog dat direct na rust om naar 13-10 en gaf de voorsprong niet meer weg, ook al werd het in de slotfase nog spannend. Blauw Wit verloor eerder dit seizoen van KCC en won twee keer: van Fortuna en van DeetosSnel.

Na komende weekend gaat de Ereklasse in de winterstand en bereiden de ploegen zich voor op een nieuw seizoen Korfbal League.