LDODK oefent in Drachten

Terug naar het nieuwsoverzicht

De selectie van LDODK/Rinsma Modeplein speelt op zaterdag 2 november haar laatste oefenwedstrijden voor de start van de Korfbal League. In de sporthal van kv Drachten is PKC de tegenstander.

De selectie oefende vooral op vreemde bodem. Al bijna traditioneel vindt er ook een oefenwedstrijd in de regio plaats. Niet in de eigen hal in Gorredijk, maar als gast bij een korfbalvereniging in de buurt.

Op zaterdag 2 november is dat in Drachten. Tegenstander is PKC. De beide tweede teams spelen om 19.00 uur, de beide eerste teams volgen om 20.30 uur.

Overdag zijn er in die hal ook allerlei oefenwedstrijden. De eerste teams uit alle leeftijdscategorieën van Drachten en Nic. uit Groningen oefenen dan tegen elkaar. De beide eerste teams, uitkomend in de overgangsklasse, spelen om 17.00 uur tegen elkaar.

Op zaterdag 9 november (20.00 uur) start LDODK in Alphen aan den Rijn een nieuw seizoen Korfbal League met de uitwedstrijd bij Tempo. Een week later is de eerste thuiswedstrijd. Op zondag 17 november om 16.00 uur is KZ de tegenstander.

Deel dit artikel op: