LDODK naar de play-offs (info over kaartverkoop)

Terug naar het nieuwsoverzicht

Dankzij de overwinning op DSC heeft LDODK/Rinsma Fashion zich nu officieel geplaatst voor de play-offs. Als nummer drie op de ranglijst maken we ons nu op voor een best-of-three duel met TOP/Quoratio uit Sassenheim.

Het programma ziet er als volgt uit:
Zondag 26 maart (16.00 uur) TOP – LDODK
Zaterdag 1 april (20.00 uur) LDODK – TOP
Dinsdag 4 april (20.30 uur) TOP – LDODK (eventueel derde wedstrijd)

Kaartverkoop
Voor alle play-offwedstrijden worden alleen kaarten in de voorverkoop verkocht. Leden, donateurs, leden van de Club van 50, trainers, coaches, seizoenkaarthouders en leden van Groen Kabaal ontvangen op zondag 12 maart een mail waarin de gang van zaken uitgelegd. Heb je die mail niet ontvangen, dan kun je die opvragen via administratie@ldodk.nl. Sponsoren en leden van de Business Club krijgen bericht via de sponsorcommissie.

Blijven er na de voorinschrijving nog kaarten over voor de thuiswedstrijd op 1 april, dan verschijnt hierover verdere informatie op deze site op zaterdag 18 maart.

Het is nog mogelijk dat LDODK tweede wordt. Door het verlies van TOP tegen Blauw Wit, is het gat met LDODK nog één punt. Mocht LDODK in de laatste competitieronde de tweede plaats nog overnemen, dan speelt LDODK op 26 maart eerst thuis. De procedures over de kaartverkoop blijven dan gelijk.

Deel dit artikel op: