LDODK webshop online

Terug naar het nieuwsoverzicht

Altijd al zelf een wedstrijdshirt willen bestellen van bijvoorbeeld André Zwart? Dat is nu mogelijk, want de eerste LDODK/Rinsma Fashion webshop is een feit!

De webshop is een samenwerking met ClubPromo, een jong bedrijf opgericht door Erwin Zwart, speler van zowel het Nederlands korfbalteam als van LDODK/Rinsma Fashion. Doordat Zwart zijn leven voor een groot deel uit sport bestaat en hij veel bij verenigingen in Nederland langskomt, wilde hij graag iets doen met de uitstraling van verenigingen. Tegenwoordig wordt er steeds meer gekeken naar de uitstraling van een vereniging en is het van belang dat het een geheel vormt. Hierdoor is het idee ontstaan om ClubPromo op te richten.

ClubPromo heeft als missie om verenigingen te voorzien van kwalitatieve en hoogwaardige producten die voor een professionele uitstraling zorgen binnen de vereniging. Van elk besteld artikel gaat er een klein percentage naar LDODK. Van een rugzak naar inschietshirts tot volledig trainingspakken, het assortiment is ruim en zal de komende tijd verder uitgebreid worden. Kijk nu snel op de webshop en bestel jouw favoriete LDODK kleding!

Deel dit artikel op: