Heb jij al loten voor de Grote Clubactie gekocht? Koop voor 13 november

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zaterdag 23 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie begonnen. Ook LDODK doet weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen!

Loten kopen kan nog tot en met maandag 13 november. Een lot kost € 3,–, waarvan € 2,40 per lot direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Via het verkoopboekje kunnen alle verkopers (senioren t/m D’s) op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een QR-code met daarin een persoonlijke verkooplink, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon (via camera of QR-code scanner). Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje op de site van de Grote Clubactie.

Alle verkopers ontvangen 23 september a.s. tevens een persoonlijke verkooplink per mail. Loten verkopen via een eenmalige machtiging is ook nog steeds mogelijk. In de week van 18 – 23 september zullen de fysieke verkoopboekjes via trainer, coach of regelateur van de teams worden uitgedeeld.

Online verkooppagina

LDODK heeft vanaf 23 september tevens een eigen verkooppagina waarop online loten kunnen worden gekocht. Deze pagina kun je ook doorsturen.

Prijs voor beste lopenverkoper

Het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt (minimaal 15 verkochte loten) wint een cadeaubon ter waarde van € 25.

We gaan er met z’n allen vol voor met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving.

Deel dit artikel op: