LDODK 2 nog in race voor play-offs

Terug naar het nieuwsoverzicht

LDODK/Rinsma Modeplein 2 doet het dit seizoen meer dan goed in de Reserve Korfbal League. Zaterdagavond werd met 28-26 gewonnen van PKC/SWKGroep 2. Door deze uitslag neemt de spanning op de ranglijst toe en maakt het tweede nog serieus kans op plaatsing voor de play-offs.

LDODK 2 heeft met nog twee wedstrijden te gaan nu 22 punten, net zoveel als DVO 2. Op basis van het onderlinge resultaat staat LDODK nu op de vierde plek. PKC 2 en Fortuna 2 staan op plek twee en drie, maar hebben maar één puntje meer. Koploper is Blauw-Wit 2 met 26 punten.

Komend weekend speelt LDODK in Amsterdam tegen Blauw-Wit, PKC speelt tegen TOP en Fortuna tegen KCC. In de slotronde van de competitie neemt LDODK het nog op tegen Fortuna.

De ploegen die als eerste vier op de ranglijst eindigen, spelen play-offs over één wedstrijd. Nummer één speelt thuis tegen nummer vier, nummer twee speelt thuis tegen nummer drie. Deze wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond 29 maart. De winnaars van beide duels spelen een week later op vrijdag 5 april de finale bij OVVO in Maarssen.

Foto: Jacob Heres/Korfbalfoto.nl

Deel dit artikel op: