Laatste reguliere competitiewedstrijd voor play-offs voor LDODK

Terug naar het nieuwsoverzicht

In de laatste reguliere competitieronde, zondagmiddag (14.30 uur) thuis tegen Blauw-Wit, staat er voor LDODK/Rinsma Modeplein niets meer op het spel. De tweede plaats op de ranglijst is al zeker. En daarmee een plek in de play-offs om de landstitel.

Het is voor de ploeg van Gerald Aukes nu vooral voorbereiden op de wedstrijd volgende week tegen de kampioen van de Ereklasse B. Dat wordt of PKC of DVO, doe beslissing valt al op zaterdag wanneer beide ploegen dat in een onderling duel uitmaken. De play-offs bestaan uit één wedstrijd, te spelen bij de groepswinnaar. LDODK speelt dus uit.

LDODK is in het tweede deel van de veldcompetitie aan een sterke reeks bezig. Na een verlies tegen Fortuna, volgden overwinningen op DOS’46, DeetosSnel en KCC. Tegenstander Blauw-Wit staat op de ranglijst op de een na laatste plek, met zeven punten uit negen wedstrijden. LDODK heeft dertien punten.

Om 13.00 uur spelen beide tweede teams tegen elkaar. Ook LDODK 2 bereidt zich voor op de play-offs. Als groepswinnaar spelen zij thuis, op vrijdagavond 3 juni.

Deel dit artikel op: