Korf/Fit 50+ krijgt vervolg

Terug naar het nieuwsoverzicht

De proeftrainingen voor Korf/Fit 50+ bleken een succes. Vanaf volgend seizoen zal LDODK/Rinsma Modeplein daarom iedere week een training aanbieden voor deze groep.

Het uitgangspunt is nog hetzelfde: fit blijven door gerichte oefeningen gecombineerd met gezellig en gezamenlijk korfballen. De activiteit is bedoeld voor alle niveaus, de drempel is laag. Iedereen is welkom.

Heb jij al meegedaan tijdens de proeftrainingen en wil je doorgaan? Of ben je nieuw en lijkt het je leuk om mee te doen? Je kan je in beide gevallen aanmelden voor door dit formulier op te sturen en je aan te melden als niet spelend lid. Meld er even bij dat je lidmaatschap is voor Korf/Fit 50+. Mocht je al lid zijn, dan kan je een mailtje sturen naar administratie@ldodk.nl dat je graag wisselt naar het Korf/Fit 50+ lidmaatschap. Eerst een proeftraining doen is natuurlijk ook nog steeds mogelijk, stuur dan een mail naar sieta.bijker@ldodk.nl.

 

Lidmaatschap 14,45 per maand* (opzeggen kan per 1 november, per 1 april of aan het einde van het seizoen)
Training Veld (najaar) op vrijdagavond / zaal nog onbekend
Start Vrijdag 6 september – earst fakânsje

*bij aanmelding is trainen niet verplicht, maar zien we je natuurlijk wel het liefst wekelijks op de training (eigen keuze)

 

Deel dit artikel op: